Duvnjak i Cindrić pozitivni na koronavirus

Podeli:
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se za predstojeće Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačloj, a pozitivni slučajevi na koronavirus nisu zaobišli ni izabranike Hrvoja Horvata.

Na najnovijem testiranju na koronavirus, pozitivni su bili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, objavio je Hrvatski rukometni savez.

povezane vesti

Jutrošnji PCR testovi koji su deo obaveze prema Evropskoj rukometnoj federaciji pre dolaska na takmičeme, otkrili su da su dvojica hrvatskih rukometaša pozitivni. To su Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić. Oni se zasada osećaju dobro i imaju blaže simptome. Naravno, prema propisanom protokolu stavljeni su u izolaciju. Svi ostali igrači i članovi stručnog štaba negativni su i nastavljaju sa redovnim treninzima. Za svaki slučaj, sutra ujutro, 5. januara, svi će ponovno imati PCR testiranje“ stoji u saopštenju.

Već ranije je koronavirus napravio velike probleme u redovima Srbije i Francuske koje su sa Hrvatskom u grupi na Evru uz Ukrajinu.

Hrvatska će Evropsko prvenstvo otvoriti utakmicom protiv Francuske 13. januara. Dva dana kasnije sledi utakmica protiv Srbije i 17. januara protiv Ukrajine.

Komentari

Vaš komentar