EHF EK: Konversano bolji od Sloge, Partizan čeka Berčem

Rukomet 15. okt. 202120:38
Podeli:
RK Partizan

Rukometaši Sloge iz Doboja poraženi su u prvom meču, drugog kruga EHF Evropa Kupa, bivšeg Čelndž Kupa od italijanskog Konversana sa 31:24. U drugom kolu (1/32), igraće i Partizan iz Beograda, koji 16. oktobra na svom parketu igra protiv Berčema iz Luksemburga.

Sloga je protiv Konversana loše počela meč, gubila je na poluvremenu sa 16:9, na kraju je poražena sa 31:24, pa je čeka težak posao u Doboju, kako bi nadoknadili minus i stigla do treće runde.

Najefikasniji u sastavu Sloge, bili su Vladimir Stanković sa 13, Vladan Đurđević sa četiri i Mirko Damjanović sa tri gola. U drugoj rundi, 16. oktobra igraće Partizan, Borac iz Banjaluke i Izviđač.

U konkurenciji rukometašica ekipa Grude iz Bosne i Hercegovine, poražena je od češkog Piseka na svom parketu sa 38:27 (12:10), pa je jasno da se evropska priča za tim iz BiH polako bliži kraju.

Najefikasnije u sastavu Grude, bile su Anđela Boras, Karla Lovrić i Amanda Jelčić sa po sedam golova. Od ostalih ekipa iz regiona u drugoj rundi, igraće Vardar, Borac iz Banjaluke i Metalurg iz Skoplja.

Komentari

Vaš komentar