EP (U18): Srbija, Crna Gora i Slovenija u problemu

Podeli:
RSCG

Nastavljeno je Evropsko prvenstvo za rukometaše do 18 godina, koje se održava u Podgorici. Crna Gora je poražena od Islanda sa 30:29, Srbija je poražena od Farskih Ostrva sa 29:24, dok je Slovenija odigrala nerešeno sa selekcijom Francuske – 25:25.

Srbija očigledno nije uspela da prežali činjenicu da je mogla do TOP 8 faze, a Farani su to umešno kaznili, pa Srbija u poslednjem kolu mora da izbori bod protiv Francuske, kako bi izbegla grčevitu borbu za opstanak.

RSS

Isto važi i za Crnu Goru, koja je posle pobede nad Italijom, vodila protiv Islanda većim delom drugog poluvremena, ali je u triler završnici ostala bez boda, pa sada mora da ostvari pozitivan rezultat protiv Poljske u poslednjem kolu.

Slovenija u poslednjem kolu igra protiv Farskih Ostrva, treba joj pobeda, da bi se uz poraz Srbije od Francuske, nadala obezbeđenom opstanku. U suprotnom će igrati od 13. do 16. mesta, a samo jedna selekcija će ostati u diviziji A.

RSS

U poslednjoj rundi grupne faze, snage će odmeriti: Crna Gora – Poljska, Island – Italija, Srbija – Francuska, Slovenija – Farska Ostrva.

Grupa A: Island četiri, Crna Gora i Poljska po dva, Italija je bez bodova. Grupa B: Farska Ostrva četiri, Srbija dva, Francuska i Slovenija po jedan bod.

Komentari

Vaš komentar