F4 Kupa: Može li neko da ugrozi Lovćen sa Cetinja?

Podeli:
RK Komovi

Finalni turnir Kupa Crne Gore za rukometaše i finalna utakmica u konkurenciji rukometašica na programu su 18. i 19. decembra u Podgorici.

Podsećanja radi, u pitanju je borba za trofej iz prošle sezone, a plasman na finalni turnir u konkurenciji rukometaša, izborili su Lovćen, Budućnost, Partizan iz Tivta i Komovi iz Andijevice.

Što se rukometašica tiče, Budućnost je već u finalu, a protivnik neprikosnovenoj ekipi u Crnoj Gori, te jednoj od najboljih u Evropi, biće pobednik duela između Levalee iz Nikšića i Feniksa iz Podgorice.

U polufinalu, kada su rukometaši u pitanju, 18. decembra, snage će odmeriti Komovi iz Andrijevice koji brane trofej i Partizan iz Tivta, dok će u drugom meču, snage odmeriti Lovćen i Budućnost.

Na osnovu prikazanog u dosadašnjem delu sezone, Lovćen slovi za velikog favorita na finalnom turniru Kupa, jer nije osetio gorčinu poraza u šampionatu. Međutim, Kup je specifično takmičenje, a u jednom meču, sa velikim ulogom, sve je moguće.

S ruge strane, stvarno bi trebalo da se desi neverovatno sportsko čudo, pa da rukometašice Budućnosti ne stignu do novog trofeja, bez obzira na ime rivala u velikom finalu koje je na programu 19. decembra. Istog dana je na programu i finalna utakmica u konkurenciji rukometaša.

Komentari

Vaš komentar