Lovćen bolji od Budućnosti, Budvani nadigrali Danilovgrad

RK Budvanska rivijera

Kompletirano je treće kolo šampionata Crne Gore u rukometu, a posle Partizana iz Tivta i Berana, pobedama su se radovale ekipe Budvanske rivijere, Mornara iz Bara i Lovćena.

Lovćen sa Cetinja koji brani duplu krunu, deluje zaista odlično na početku sezone. Izabranici Duška Milića su pobedili Rudar sa 27:17, Brskovo sa 27:15, a zatim i Budućnost u Podgorici sa 30:22 (15:8).

Najefikasniji u sastavu Cetinjana, bili su Igor Marković sa sedam, Vuk Latković sa pet, odnosno Nemanja Drakulović i Draško Kaluđerović sa po tri gola. Kod Budućnosti, bolji od ostalih, bili su Dražen Mandić sa sedam, Danilo Božović i Milovan Marković sa po tri gola.

RSCG/Stefan Ivanović

Budvanska rivijera takođe nije osetila gorčinu poraza. Budvani su posle Berana (29:20), Brskova (30:25), savladali i Danilovgrad sa 42:26 (22:9). Najefikasniji u sastavu Budvanske rivijere, bili su  Marko Radoman sa devet, Đorđo Peruničić sa sedam, Luka Nikolić i Luka Došljak sa po šest golova. Kod Danilovgrada, bolji od ostalih, bili su Miloš Krivokapić sa 10, odnosno Petar Čampar, Nikola Marušić i Miloš Popović sa po četiri gola.

Oreol nepobedivosti je sačuvao Mornar iz Bara, koji je posle Komova (30:28), Jedinstva (24:23), pobedio i Sutjesku iz Nikšića na svom terenu sa 29:24 (14:14). Prevagu na tasu Barana, doneli su Boban Ašanin sa osam, Jovan Marojević sa šest, odnosno Balša Žurić i Stefan Ražnatović sa po tri gola. Kod Sutjeske, Matija Zmajević je postigao 10, Andrija Radovanović pet, a Đorđe Šljukić tri gola.

U poslednjem meču trećeg kola, snage će 11. oktobra odmeriti Rudar i Brskova iz Mojkovca.

Tabela: Lovćen, Budvanska rivijera i Mornar po šest, Partizan pet, Budućnost i Berane po četiri, Rudar dva, Komovi jedan, Jedinstvo, Brskovo, Sutjeska i Danilovgrad su bez bodova.

Komentari

Vaš komentar