Lovćen siguran protiv Partizana, titula sve bliže

Podeli:
RK Lovćen

Rukometaši Lovćena nadigrali su Partizan u Tivtu sa 35:20 (20:11), pa je sada samo pitanje runde u kojoj će Cetinjani stići do trona.

Okršaji Partizana i Lovćena su proteklih nekoliko godina bili mečevi koji su nosili prefiks velikog derbija, pomenute ekipe su igrale ove godine u i finalu Kupa za prošlu sezonu, ali je odnos snaga trenutno daleko od derbija.

Rukomet:

Lovćen ima mnogo kvalitetniju ekipu, ne samo od Partizana nego i od ostalih ekipa u šampionatu, pa nezadrživim koracima grabi ka tronu. Pored toga, Lovćen će biti i domaćin finalnog turnira Kupa, koji se igra 19. i 20. maja pa će imati lepu priliku da stigne do duple krune.

Cetinjani su dominirali od prvog do poslednjeg minuta, a najefikasniji u sastavu Lovćena, bili su Igor Marković sa osam, odnosno bivši igrači Partizana, Aleksa Perišić sa sedam i Nemanja Drakulović sa pet golova. Kod Tivćana, koji su samim plasmanom u mini ligu za prvaka napravili veliki uspeh, bolji od ostalih, bili su Veselin Drakulović sa pet, Dražen Mandić sa četiri i Nemanja Barac sa tri gola.

Tabela: Lovćen 22, Budvanska rivijera 16, Komovi 11, Berane 5, Partizan 4.

Odigrana je i jedna utakmica mini lige za opstanak, a Danilovgrad je na svom parketu pobedio Rudar iz Pljevalja sa 27:24 (11:13). Prevagu na tasu Danilovrgrada, doneli su Miloš Krivokapić sa 12, Božo Vujović sa četiri i Nikola Marušić sa tri gola. Kod Rudara, raspoloženi za igru u napadu, bili su Dragan Jelušić i Filip Racković sa po pet, odnosno Nemanja Matović i Ognjen Leković sa po četiri gola.

Tabela: Mornar 14, Rudar 14, Danilovgrad 8, Jedinstvo 4.

Komentari

Vaš komentar