Lovćen slavio u Budvi, Mornar bolji od Jedinstva

Rukomet 5. dec. 202021:52
Podeli:
sport klub

Odigrana su dva meča 10. kola šampionata Crne Gore u rukometu. U velikom derbiju, Lovćen je kao gost pobedio Budvansku rivijeru sa 31:28, dok je Mornar iz Bara slavio protiv Jedinstva u Bijelom Polju sa 29:22.

U nedelju, 6. decembra, snage će odmeriti Komovi i Danilovgrad, odnosno Rudar iz Pljevalja i Berane. U ovoj rundi, slobodna je ekipa Partizana iz Tivta.

Lovćen je u Budvi, posle izjednačenje igre u prvom poluvremenu – 16:15, odigrao mnogo bolje u nastavku, pa je u 40. minute pobegao na 23:17, što je bilo dovoljno da meč mirno privede kraju i sačuva oreol nepobedivosti.

Prevagu na tasu Cetinjana, doneli su Nemanja Drakulović sa 11, Draško Kaluđerović sa šest, Vuk Latković sa četiri, odnosno Miodrag Ćorsović i Igor Marković sa po tri gola. Kod Budvanske rivijere, raspoloženi za igru u napadu, bili su Radivoje Đodić sa devet, Marko Simović sa osam i Vojislav Vukić sa pet golova.

Mornar je u Bijelom Polju, posle prvog poluvremena vodio sa 16:11, a zatim je mirno priveo meč kraju. Prevagu na tasu Barana, koji su nastavili borbu za plasman u mini ligu za titulu, doneli su Denis Šabanović i Miloš Živković sa po osam golova, odnosno Luka Mrdak sa šest. Kod Jedinstva, bolji od ostalih, bili su Marko Kruščić sa šest, Nikola Babović sa pet, odnosno Aleksa Medojević i Aleksandar Đurđević sa po četiri gola.

Tabela: Lovćen 18, Budvanska rivijera 12, Komovi 12, Berane 10, Rudar 8, Mornar 6, Partizan 5, Danilovgrad 3, Jedinstvo je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar