LŠ: Seged nadigrao Vardar u Skoplju

Podeli:
Guliverimage

Kompletirano je osmo kolo Lige šampiona u rukometu, a pobedama su se radovale ekipe Flensburga, Vesprema, Segeda i PSŽ-a.

Vardar koji je odlično počeo sezone, ušao je u seriju poraza, a pomenutu seriju nije uspeo da prekine protiv Segeda na svom parketu. Tim iz Mađarske, slavio je sa 30:27 (16:9), a pitanje pobednika se nije postavljalo ni jednog trenutka.

Najefikasniji u sastavu Segeda, bili su Mario Šoštarić sa sedam, Rišard Bodo i Dean Bombac sa po pet, odnosno Bence Banhidi i Imanuel Alustiza sa po četiri gola. Kod Vardara, bolji od ostalih, bili su Timur Dibirov i Ante Gadža sa po pet, odnosno Zalamau Nokas i Filip Taleski sa po četiri gola.

Petar Nenadić, TElekom Vesprem
Guliverimage

Vesprem je opravdao ulogu favorita protiv Motor Zaporožja – 36:29 (18:13). Najefikasnije u sastavu Vesprema, bili su Gasper Marguc sa devet, Rasmus Šmit sa pet, Andreas Nilson i Manuel Strlek sa po četiri gola. Petar Nenadić je postigao tri. Kod gostiju, bolji od ostalih, bili su Vjačaslau Bokhan sa osam, Bariš Pahuski sa pet, odnosno Dmitro Horiha i Denis Vasiljev sa po tri gola.

Grupa A: Monpelje – Elverum 39:32, Olborg – Kil 35:33, Zagreb – Meškov Brest 31:24, Vardar – Seged 27:30.

Tabela: Monpelje 13, Seged 12, Kil 11, Olborg 10, Elverum osam, Vardar pet, Zagreb četiri, Meškov Brest jedan bod.

Grupa B: Vive Kilce – Barselona 29:27, Dinamo – Flensburg 20:28, Vesprem – Motor Zaporožje 36:29, Porto – PSŽ 30:39.

Tabela: Vive Kilce 14, Vesprem 10, Barselona devet, PSŽ devet, Flensburg sedam, Motor Zaporožje šest, Porto pet, Dinamo četiri.

Komentari

Vaš komentar