Milena Raičević ponovo zadužila opremu Budućnosti

Podeli:
Foto: ŽRK Budućnost/D.Starčević

Ženski rukometni klub Budućnost nastavlja da se pojačava za narednu sezonu. Milena Raičević se vratila u glavni grad Crne Gore, a stigla je i devojka iz Brazila Adriana Kardoso de Kastro.

Milena Raičević se posle sezone u turskom Kastamonuu vraća u klub čiji dres je prethodno nosila od početka karijere i sa kojim ima dva trofeja Lige šampiona.

Suvišno je govoriti koliko dolazak jedne od šest zvezda najtrofejnijeg crnogorskog kluba znači za tim Bojane Popović, jer se radi o igračici koja je godinama na najvišem nivou u evropskom rukometu.

ŽRK Budućnost/D.Starčević

Uz Milenu Raičević, na dvogodišnju vernost obavezala se Kardoso de Kastro iz Brazila, koja u Podgoricu stiže iz francuskog Meca i koja igra na poziciji desnog krila. Nastupala je i za reprezentaciju Brazila, a pre Meca, bila je članica španske Bera Bere.

Uprava kluba ranije je dogovorila nastavak saradnje sa golmanom Armel Atingre, kao i crnogorskim reprezentativkama Ivonom Pavićević i Ninom Bulatović, dok je kao pojačanje stigla juniorska reprezentativka Bugarske Mari Plamenova Tomova.

 

Komentari

Vaš komentar