Nesalomivi Lovćen, Komovi bolji od Budvana

Podeli:
RK Lovćen
RK Lovćen

Nastavljen je šampionat Crne Gore u rukometu. Pobedama su se radovale ekipe Lovćena, Komova i Mornara, dok je meč između Partizana iz Tivta i Jedinstva iz Bijelog Polja odložen zbog koronavirusa.

Rukometaši Lovćena su sačuvali oreol nepobedivosti. Kao gosti, pobedili su Rudar sa 28:24 (16:9). Najefikasniji u sastavu Cetinjana, bili su Aleksa Perišić sa sedam, Slobodan Bulajić sa šest i Igor Marković sa četiri gola. Kod Rudara, raspoloženi za igru u napadu, bili su Ognjen Leković sa osam, Luka Barjaktarević sa pet, odnosno Dragan Jelušić i Filip Racković sa po tri gola.

Rukomet:

U jednom od derbija, Komovi iz Andrijevice su u Beranama pobedili Budvansku rivijeru sa 32:25 (12:11). Prevagu na tasu Komova, doneli su Balša Račić sa 10, Slobodan Zonjić i Nemanja Marsenić sa po šest golova. Kod Budvana, bolji od ostalih bili su Đorđo Peruničić sa osam, Danilo Pajović sa pet i Vojislav Vukić sa četiri gola.

Mornar je u Beranama slavio sa 33:26 (20:14), pa je napravio značajan korak kada je reč o osvajanju petog mesta koje vodi u mini ligu za prvaka. Jovan Marojević i Boban Ašanin su postigli po sedam, Denis Šabanović i Danilo Gvozdenović po tri gola za Mornar. Kod Berana, bolji od ostalih, bili su Nemanja Đurašković sa osam, Duško Trifunović sa četiri, odnosno Željko Femić i Milun Denić sa po tri gola.

Tabela: Lovćen 26, Budvanska rivijera 20, Komovi 19, Berane 17, Rudar 10, Mornar 10, Partizan 9, Danilovgrad 5, Jedinstvo je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar