“Nova prilika za dokazivanje, želimo pobedu u Sarajevu”

RSCG/Stefan Ivanović

Crnogorskoj rukometnoj reprezentaciji meč sa Bosnom i Hercegovinom u Sarajevu je najvažniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, rekao je srednji bek Stevan Vujović, a sa njegovim stavom, složio se i mladi Aleksandar Bakić. Utakmica je na programu 16. oktobra sa početkom u 20 časova.

Crna gora je na startu kvalifikacija pobedila u Podgorici selekciju RS Kosova sa 29:20, dok je BiH poražena u gostima od Slovenije sa 28:20.

RSCG/Stefan Ivanović

“Nije isto igrati kući pred fenomenalnom publikom i fenomenalnom podrškom i u gostima. Naši navijači nam uvek donesu dodatnu energiju, koja nas kasnije nosi do pobeda. Sada će biti drugačija utakmica. Gostujemo Bosni i Hercegovini, moramo da razmišljamo kako da se prilagodimo, ali sam siguran da i rukometaši Bosne i Hercegovine, razmišljaju o tome kako da se suprotstave nama”, rekao je Stevan Vujović, pa dodao:

RSCG/Stefan Ivanović

“Bosna i Hercegovina je odigrala meč na visokom nivou protiv Slovenije, iako je poražena. Naredni rival je jak, ima visoku postavu, željan je dokazivanja novom treneru. Slovenci su se odvojili tek u drugom poluvremenu. Moramo da budemo na visokom nivou u oba smera, kako bi stigli do cilja, a to je pobeda”.

Levo krilo Aleksandar Bakić rekao je da očekuje dobar nastup svog tima i pobedu.

Rukometna reprezentacija Crne Gore
REUTERS/Bernadett Szabo

“Očekujemo veliku borbu, moramo da damo sve od sebe. Nije Sarajevo daleko, neradan je dan, nadam se da će biti i naših navijača, da ne budemo u velikoj manjini. Ukoliko prikažemo maksimum, ako budemo na našem najboljem izdanju, nadam se trijumfu”, rekao je Bakić.

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Crne Gore na programu je 16. oktobra sa početkom u 20 časova, a odmah posle duela u Sarajevu, rukometaši Crne Gore će misli usmeriti ka Svetskom prvenstvu, koje je na programu početkom naredne godine, a Crna Gora je u grupi sa selekcijama Španije, Čilea i Irana.

Komentari

Vaš komentar