Pobeda Zvezda, remi Metaloplastike i Dinama

ARKUS liga

Rukometaši Crvene zvezde, Radničkog i Kikinde slavili su u prvim mečevima osmog kola šampionata Srbije, dok je duel između Metaloplastike i Dinama završen bez pobednika.

U derbiju, posle velike borbe, Metaloplastika i Dinamo iz Pančeva su odigrali meč bez pobednika 32:32. Vojislav Brajović je postigao 10 i Aziz Aidi Mohamed sa devet golova. Kod Dinama, Danilo Radović je postigao sedam, Milan Golubović pet, odnosno Veljko Čubrilo i Uroš Pavlović sa po četiri gola.

Zvezda je pobedila Dubočicu sa 31:25. Prevagu na tasu Zvezde, doneli su Draško Nenadić sa devet, Uroš Simić sa šest i Mirko Đurović sa pet golova. Kod gostiju, Andrija Atanasković je postigao sedam, Goran Ristović pet, a Aleksandar Milićević četiri gola.

RSS/Ivica Veselinov

Radnički je pobedio Obilić sa 32:25. Najefikasniji u sastavu Radničkog, bili su Filip Grubor sa sedam, Boško Stanisavljević sa šest i Miloš Barudžić sa pet golova. Kod Obilića, Nemanja Gojković je postigao pet, a Nenad Mandić i Stefan Šaponjić sa po četiri gola.

Kikinda je pobedila Jugović u Kaću sa 29:25. Simo Šijan je postigao 12, Dušan Ilijin četiri gola za Kikindu. Kod Jugovića, Nikola Arsenić je postigao 12, a Ognjen Regodić četiri gola.

RK Partizan

U ostalim mečevima, snage će odmeriti Partizan i Topličanin, odnosno Šamot i Vojvodina.

Komentari

Vaš komentar