Problem za rukometaše BiH, Ivica Obrvan podneo ostavku

Rukometna reprezentacija BiH
GEPAxpictures xChristianxWalgram via Guliver

Rukometni savez Bosne i Hercegovine je nedavno objavio da je postignut dogovor sa selektorom Ivicom Obrvanom, da će ostati na toj poziciji do 2025. godine. Nedugo zatim, Obrvan je objavio širi spisak igrača na koje računa za baraž mečeve protiv Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a zatim je usledio šok.

Naime, većina medija u BiH je objavila da je Ivica Obrvan doneo odluku da podnese ostavku zbog neizmirenih dugovanja od strane Saveza.

Za sada se još uvek nije oglasio niko, ni iz Saveza ni Obrvan, ali kako sada stvari stoje, raskid saradnje je neminovan ukoliko se ne dogodi neki velik obrt, odnosno, ukoliko Savez ne isplati sva dugovanja koja ima prema Obrvanu iz prethodnog ugovora.

Da problem po Bosnu i Hercegovinu bude veći, baraž mečevi protiv Grčke su na programu 16. i 19. marta, a pobednik dvomeča koji sledi, boriće se za mesto na planetarnoj smotri protiv selekcije Crne Gore.

Vrlo brzo će biti poznato da li će na klupi Bosne i Hercegovine sedeti Ivica Obrvan, ili ne. Kako sada stvari stoje, male su šanse da se saradnja nastavi, ali…

Komentari

Vaš komentar