Radmili Petrović novi mandat, Milena Raičević član UO

ŽRK Budućnost/D. Starčević

Radmila Petrović i u naredne četiri godine biće predsednica Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Budućnost, odlučeno je na sednici Skupštine.

Proslavljena crnogorska rukometašica, koja je prvi mandat dobila u martu 2018. godine, dobila je jednoglasnu podršku 28 delegata koji su prisustvovali sednici Skupštine.

„Petrović je u obraćanju delegatima, istakla da je zajedništvo najveća snaga kluba, te izrazila zahvalnost svim sponzorima i partnerima koji pružaju podršku“, saopšteno je iz kluba.

ŽRK Budućnost/D.Stračević

„Na sjednici su izabrani i novi članovi Upravnog odbora u kojem će biti Katarina Bulatović, Matjaž Božić, Vladimir Perunović, Milica Vukotić, Vuksan Vuksanović, Milena Raičević, Srđan Markok, Miodrag Maksimović“, navodi se u saopštenju.

Jednoglasnu podršku za novog predsednika Skupštine dobio je proslavljeni crnogorski trener i dugogodišnji član Upravnog odbora – Nikola Petrović.

„Uoči početka sednice, direktor kluba Maja Bulatović uručila je zahvalnicu dugogodišnjem predsedniku Upravnog odbora i Skupštine kluba Branimiru Gvozdenoviću za doprinos razvoju ŽRK Budućnost“, navedeno je iz kluba.

Komentari

Vaš komentar