Roganović pred BiH: Jedva čekamo da utakmica počne

RSCG/Filip Filipović

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore igraće 16. oktobra u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine utakmicu drugog kola kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crnogorski rukometaši na startu kvalifikacija savladali su u Podgorici selekciju RS Kosova sa 29:20, dok je BIH poražena u gostima od Slovenije sa 28:20.

“Bosna i Hercegovina je odigrala dobar meč protiv Slovenije, ali je imala mnogo oscilacija, bilo je evidetno da još uvek nisu kockice složene u željeni mozaik. Poznajući njihovog selektora Irfana Smailagića siguran sam da će dati sve od sebe da budu bolji u meču koji sledi, siguran sam da će dati sve od sebe da stignu do pozitivnog rezultata. Ne treba zanemariti ni činjenicu da će imati veliku podršku navijača u Sarajevu”, rekao je selektor Zoran Roganović, pa nastavio:

RSCG/Filip Filipović

“Igrači jedva čekaju utakmicu, volimo takve utakmice, volimo da igramo u dobroj atmosferi, koja nas čeka. Imamo je kod kuće, sada želimo da uživamo malo u nečemu sličnom kada igramo u gostima”.

RSCG/Stefan Ivanović

Duel između BiH i Crne Gore na programu je 16. oktobra sa početkom u 20 časova. Odmah posle meča u Sarajevu, rukometaši Crne Gore će misli usmeriti ka Svetskom prvenstvu, koje počinje u januaru naredne godine in a kojem će Crna Gora u grupi, igrati protiv Španije, Čilea i Irana.

Komentari

Vaš komentar