Rudar srušio Budvane, Lovćen bolji od Budućnosti

Aleksa Perišić
RSCG

Odigrana su dva meča 10. kola šampionata Crne Gore u rukometu. Rudar je na svom parketu pobedio Budvansku rivijeru sa 38:34, dok je Lovćen pobedio Budućnost u Podgorici sa 33:23. Rudar i Lovćen sada imaju dva boda više u odnosu na Budvane, koji brane tron.

Rudar je sjajno odigrao kompletan meč. Vodio je na poluvremenu sa 20:15, a zatim ljubomorno čuvao i sačuvao stečeni kapital do kraja meča. Prevagu na tasu tima iz Pljevalja, doneli su Filip Racković sa 12, Nemanja Vuković sad evet i Andrija Radovanović sa sedam golova. Kod Budvana, Đorđo Peruničić i Mihajlo Šćekić su postigli po šest, Marko Simović i Slobodan Bulajić po pet golova.

RK Budvanska rivijera

Lovćen je nadigrao Budućnost u Podgorici sa 33:23. Raspoloženi za igru u napadu kod Cetinjana, bili su Aleksa Perišić sa devet, Filip Krivokapić sa osam i Dražen Mandić sa četiri gola. Kod Budućnosti, Milan Nišavić je postigao devet, a Pero Pravilović šest golova.

U ostalim mečevima 10. kola snage će odmeriti: Sutjeska – Brskovo, Partizan – Mornar, Jedinstvo – Berane.

Tabela: Lovćen 18, Rudar 18, Budvanska rivijera 16, Budućnost 11, Berane 10, Komovi sedam, Sutjeska i Jedinstvo po pet, Brskovo četiri, Mornar tri, Partizan jedan bod.

Komentari

Vaš komentar