SEHA: Vojvodina slavila protiv Pelistera

RK Vojvodina
ARKUS liga

Rukometaši Vojvodine ostvarili sui drugu pobedu u glavnoj rundi SEHA lige. Novosađani su posle Neksea – 31:25, slavili i protiv Pelistera na svom parketu sa 29:24 (14:14).

Prevagu na tasu Vojvodine, doneli su Baris Pahuski, Luka Rogan i Milan Milić sa po četiri, odnosno Miljan Pušica i Aleksandar Kurteš sa po tri gola. Kod Pelistera, Nenad Kosteski je postigao sedam, Goce Ojleski i Sebastijan Heneberg sa po tri gola.

RK Partizan

Vojvodina je u grupi sa Pelisterom i Nekseom, a drugu grupu sačinjavaju Prešov, Partizan i Vardar. U ovoj grupi je odigran samo jedan meč, a Prešov je slavio protiv Vardara sa 27:23.

Odmah treba naglasiti da će svih šest ekipa izboriti plasman u nokaut fazu, odnosno četvrtfinale, gde će im se pridružiti Vesprem i Zagreb koji zbog obaveza u Ligi šampiona preskaču prve dve faze takmičenja.

Petar Nenadić, TElekom Vesprem
Guliverimage

Nakon četvrtfinalnih duela, biće poznat spisak učesnika na finalnom turniru, a sve pomenute ekipe iz grupa, će nastojati da izbegnu poslednje mesto i duelu sa ekipama Vesprema i Zagreba koje igraju dobro u Ligi šampiona, posebno se to odnosi na Vesperem, koji može da sanja i plasman na finalni turnir elitnog takmičenja.

Komentari

Vaš komentar