Stefan Čavor ostaje u Nemačkoj do 2026. godine

Podeli:
RSCG

Stefan Čavor je odlučio da ne menja sredinu, da ne menja klub u kome ga cene i poštuju, iako je imao i bolje finansijske ponude. Reprezentativac Crne Gore, jedan od najboljih rukometaša Evrope, potpisao je novi, a ujedno i najveći ugovor u istoriji nemačkog Veclara koji važi do 2026. godine.

Čavor je u proteklih pet sezona, igrajući za Veclar, postigao 535 golova na 144 utakmice, pa je i logično da čelnici kluba i stručni štab nisu želeli da odustanu od produženja ugovora, a Čavor je bio i velika želja navijača.

“Za mene je Veclar više od kluba, to je porodica. Uvek ću davati sve od sebe za ovaj klub i ponosan sam što ga predstavljam kao igrač. Hvala onima koji su mi ukazali ovo veliko poverenje, a i našim navijačima na velikoj podršci. Budući da su se napokon vratili, još se više radujemo utakmicama koje slede”, rekao je Čavor, posle potpisivanja ugovara.

RSCG

Levoruki golgeter je sa 16 godina iz Budvanske rivijere otišao u španski Siudad Real. Od 2013. igrao je za Celje, pre nego je otišao u mađarski Čurgoj i kasnije u Veclar, čije će boje braniti do 2026. godine.

Stefan Čavor je jedan od ključnih igrača Crne Gore koju očekuje učešće na Evropskom prvenstvu, te dueli sa selekcijama Danske, Severne Makedonije i Slovenije, početkom naredne godine.

Komentari

Vaš komentar