Tivćani dobili triler, sigurni Budvani i Cetinjani

Podeli:
RK Partizan Tivat

Nastavljen je šampiona Crne Gore u rukometu, a jedini konkurenti za osvajanje titule, Lovćen i Budvanska rivijera nisu imali problema na putu ka pobedama. Partizan iz Tivta, koji je daleko najprijatnije iznenađenje sezone, slavio je u Danilovgradu.

Utakmicama koje su bile na programu 2. marta, prethodila je odluka igrača Budućnosti da ne odigraju meč protiv Jedinstva u Bijelom Polju, zbog neizmirenih dugovanja, pa je Jedinstvo dobilo utakmicu sa 10:0, a u periodu koji sledi, ostaje da se vidi – da li će Budućnost uspeti da reši probleme, ili će biti izbačena iz takmičenja.

Lider šampionata, ekipa Budvanske rivijere, nadigrala je Berane sa 35:27 (19:15). Najefikasniji u sastavu Budvana, bili su Luka Nikolić sa 10, Đorđo Peruničić sa sedam i Nebojša Lakić sa četiri gola. Kod Berana, raspoloženi za igru u napadu, bili su Danilo Joksimović sa 12 i Nikola Babović sa četiri gola.

RK Budvanska rivijera

Lovćen je kao gost pobedio Brskovo sa 38:24 (19:11). Draško Kaluđerović je postigao osam, Danilo Pajović i Vuk Latković po sedam, a Aleksa Perišić šest golova za Lovćen. Kod Brskova, bolji od ostalih, bili su Marko Tomović sa osam i Nemanja Barac sa šest golova.

Aleksa Perišić
RSCG

Partizan iz Tivta je kao gost slavio protiv Danilovgrada sa 29:28 (15:10). Tivćani su bili bolji rival tokom prvog poluvremena, Danilovgrad je uspeo da stigne do izjednačenja, a pobedu Partizanu, doneo je Vuk Mrvaljević.

Najefikasniji u sastavu Partizana, bili su Vuk Kaluđerović sa 10, Vuk Mrvaljević sa osam i Vukan Pejović sa pet golova. Kod Danilovgrada, raspoloženi za igru u napadu, bili su Đorđije Adžić sa sedam, odnosno Luka Savović i Nikola Marušić sa po četiri gola.

RK Partizan Tivat

Mornar iz Bara je kao gost pobedio Komove iz Andrijevice sa 23:22 (8:10). Prevagu na tasu Barana, doneli su Boban Ašanin sa 10 i Danilo Gvozdenović sa šest golova. Kod Komova, raspoloženi za igru u napadu, bili su Milija Kastratović sa sedam, odnosno Nemanja Milović i Predrag Stojanović sa po četiri gola.

U polednjem meču 12. kola, snage će 3. marta odmeriti Sutjeska i Rudar iz Pljevalja.

Tabela: Budvanska rivijera 24, Lovćen 22, Partizan 18, Budućnost 15, Jedinstvo 14, Rudar 12, Berane 11, Mornar 10, Brskovo sedam, Komovi pet, Sutjeska i Danilovgrad po dva boda.

Komentari

Vaš komentar