Tivćani nadigrali Barane, Sutjeska bolja od Brskova

RK Partizan Tivat

Odigrana su još dva meča 10. kola šampionata Crne Gore u rukometu. Partizan iz Tivta je deklasirao Mornar iz Bara sa 40:15, dok je Sutjeska slavila u Nikšiću protiv Brskova iz Mojkovca sa 31:23.

Nejefikasniji u sastavu Partizana, bili su Janko Drecun sa osam, Veselin Drakulović sa sedam, Vuk Kaluđerović sa pet golova. Kod Mornara, bolji od ostalih, bili su Enes Mulić sa četiri i Balša Žurić sa tri gola.

Sutjeska je dobila Brskova. Prevagu na tasu Nikšićana, doneli su Đorđe Šljukić sa sedam, Boris Šćepanović sa šest i Lazar Ćorović sa pet golova. Kod Brskova, raspoloženi za igru u napadu, bili su Aleksandar Smolović sa šest i Boris Savović sa četiri gola.

U subotu, 3. decembra odigrana su dva meča. U derbiju, Rudar je pobedio Buvansku rivijeru sa 38:34, dok je Lovćen kao gosr pobedio Budućnost sa 33:23. Ostala je da se odigra utakmica između Jedinstva i Berana.

Tabela: Rudar, Lovćen i Budvanska rivijera po 16, Budućnost 11, Berane 10, Sutjeska i Komovi po sedam, Brskovo šest, Jedinstvo pet, Brskovo četiri, Partizan i Mornar po tri.

Komentari

Vaš komentar