Triler u Beranama, remi Komova i Partizana iz Tivta

Rukomet 3. okt 202119:51 > 21:231 komentar
RK Partizan Tivat

Derbi prvog kola šampionata Crne Gore odigran je u Beranama, snage su odmerili Komovi iz Andrijevice i Partizan iz Tivta, a posle velike borbe, sjajnog meča i triler završnice, pobednika nije bilo – 23:23 (10:11).

Najefikasniji u sastavu Tivćana kojima je ipak pripao slađi deo kolača, bili su Srđan Nikitović sa osam, Veselin Drakulović sa pet, Vukan Pejović sa tri gola. Ivan Čule je imao 13 odbrana.

Kod Komova, raspoloženi za igru u napadu, bili su Duško Trifunović sa 10, Milija Kastratović sa pet, odnosno Vlastimir Bogavac i Nemanja Ćirović sa po dva gola. Aleksandar Kastratović je imao 13 odbrana.

Vuk Kaluđerović, vihorno krilo Partizana iz Tivta je postigao dva gola, a treba naglasiti da je pogodio za 23:23. Priliku da donese pobedu Komovima nije iskoristio Milija Kastratović, a pobedu Partizanu nije doneo Veselin Drakulović.

Mornar iz Bara je kao gost pobedio Jedinstvo u Bijelom Polju sa 24:23, iako je na poluvremenu gubio sa 15:11. Prevagu na tasu Barana, doneli su Luka Mradak sa sedam, odnosno Balša Žurić i Edin Beharović sa po četiri gola. Kod Jedinstva, raspoloženi za igru u napadu, bili su Edvin Kučević sa osam, Bojan Varagić sa šest i Nikola Jelić sa četiri. Kod odluke, postigao je Stefan Ražnatović.

Budućnost je bez problema slavila protiv Sutjeske iz Nikšića sa 27:19 (11:4). Najefikasniji u sastavu Budućnosti, bili su Dejan Lipovina sa sedam, odnosno Milovan Marković i Dražen Mandić sa po četiri gola. Kod Sutjeske, bolji od ostalih, bili su Adrija Radovanović i Božo Vujović sa po četiri gola.

Prvo kolo: Brskovo – Budvanska rivijera 25:30, Lovćen – Rudar 27:27, Danilovgrad – Berane 19:32, Jedinstvo – Mornar 23:24, Sutjeska – Budućnost 19:27.

Komentari

Vaš komentar