Veliko pojačanje za Budvane: Stigao Đorđo Peruničić

Rukomet 13. jan. 202117:08
Podeli:
RK Partizan Tivat

Rukometaši Budvanske rivijere bili su na izuzetno visokom nivou u prvom delu sezone. U šampionatu Crne Gore ostvarili su šest pobeda uz tri poraza i nalaze se na četvrtom mestu, sa dva boda manje u odnosu na Berane i Komove, a šest u odnosu na neprikosnoveni Lovćen.

Budvani imaju velike ambicije u nastavku sezone. Plasman u mini ligu za prvaka su već obezbedili, a očekuje ih i takmičenje u Kupu Crne Gore. U želji da budu što konkurentniji u borbi za titulu, odnosno u borbi za trofej u Kupu, koji je nedavno osvojio Lovćen, koji je u finalu slavio protiv Partizana iz Tivta, Budvani su angažovali veliko pojačanje, upravo iz tivatskog Partizana.

Naime, novi član Budvanske rivijere, postao je Đorđo Perunićić, već godinama jedan od najboljih igrača i strelaca šampionata Crne Gore. Peruničić je sa Partizanom osvojio titulu i trofej u Kupu Crne Gore, a sada je u dogovoru sa čelnicima kluba dobio zeleno svetlo da se iz Tivta preseli u Budvu.

Peruničić će braniti boje Budvana do kraja sezone, uz opciju da saradnja bude produžena, a prema najavama koje stižu iz Budve, klub planira da ove sezone napadne trofej u Kupu, a da naredne sezone formira tim, kadar da se upusti u borbu za tron u šampionatu Crne Gore.

Trenutno su rukometaši na odmoru, kada su utakmice u pitanju. Prve obaveze su na programu 13. februara kada su na programu mečevi osmine finala Kupa, a šampionat se nastavlja 27. februara.

Komentari

Vaš komentar