Laslo Nađ završio reprezentativnu karijeru

Vesti rukomet 10. okt. 201714:56 > 15:41
Podeli:
Getty Images/Sascha Steinbach

Mađarski rukometaš Laslo Nađ stavio je tačku na reprezentativnu karijeru, a njegov jedini angažman ubuduće biće onaj u Vespremu. Nađ je za nacionalni tim odigrao 199 utakmica.

Posle skoro 18 godina  i 199 utakmica odigranih za reprezentaciju, jedan od najboljih desnih bekova Mađarske neće biti deo nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018. godine. Tu informaciju Nađ je saopštio na konferenciji za medije u ponedeljak.

Ostaće mnogo lepih uspomena, iskustava, prijateljstava i ljubavi prema timu. Uzvišen je osećaj igrati za reprezentaciju„, kazao je Nađ.

Levoruki kapetan mađarskog šampiona Vesprema učestvovao je na šest Svetskih prvenstava i na četiri Evropska, a za svoju zemlju postigao je 728 golova.

Veliki gubitak za nas. Gubimo velikog idola i jednog od najboljih odbrambenih igrača sveta. Neće biti lako izgrati bez njega, ali moramo da nastavimo. Imamo mlade igrače koji će morati da preuzmu odgovornost„, istakao je Ljubomir Vranješ koji je Nađa trenirao u nacionalnom timu i u Vespremu.