Škrbić i Cvetković: Nije bilo sukoba, samo povišen ton

Vesti rukomet 15. jan 201814:42 > 14:44
Podeli:
SK

Potpredsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije Dragana Škrbić i selektor Jovica Cvetković demantovali su natpise koji su se pojavili u medijima o njihovom sukobu u nedelju posle meča 2. kola Evropskog prvenstva sa Švedskom.

RSS

Navadno, nekada najbolji igrač sveta je bio nezadovoljan učinkom „orlova“ i malo je nedostajalo da verbalni sukob preraste u fizički.

„Istina je da je došlo do razgovora posle jučerašnje utakmice sa Islandom u holu hotela. Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se događa na Evropskom prvenstvu. Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogućnosti da pređe u neki fizički obračun. Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri. Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije,“ rekao je Škrbić.

Selektor Cevtković je naglasio da nije bilo nikakvog skandala.

Ne vidim u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima. Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Ne bi trebalo to dizati na nivo skandala. Što se to traži u ovom trenutku? Ovde smo da bi zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga. Iznenađen sam što se tako nešto našlo u medijima,“ dodao je Cvetković.

Srbiji je u utorak u duelu poslednjeg kola grupe A protiv Islanda neophodna pobeda od najmanje četiri gola razlike kako bi se plasirala u drugi krug šampionata Evrope.