Novi poklon paketić: EHF kup na Sport Klubu

Vesti rukomet 29. jan. 201913:29 > 14:06
Podeli:
Getty Image/Stuart Franklin

Ljubitelji rukometa uživaće ove sezone uz Sport Klub, pošto će moći da prate prenose EHF kupa.

Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Posle Svetskog prvenstva u Danskoj i Nemačkoj, neke od najboljih igrača današnjice gledaćemo na Sport Klubu. U konkurenciji za ovaj prestižni trofej ostalo je 16 ekipa podeljenih u četiri grupe.

U grupi A nastupiće Fihse Berlin iz Nemačke, španska La Rioha, Sen Rafael iz Francuske i mađarski Balaton. Grupa B sastoji se od nemačkog Hanovera, mađarske Tatabanje, Rabotnika iz Bitolja i hrvatskog predstavnika Nexe iz Našica. Grupu C čine Porto, danski Holstebro, španska Kuenka i rumunska Konstanca. I konačno, u grupi D, snage će odmeriti španski Granoljers, slavni nemački Kil, Azoti-Pulavi iz Poljske i danski GOG.

Po dva najbolja tima iz svake grupe izboriće plasman u četrvrtfinale. Posle toga, četiri najbolje ekipe će odmeriti snage na finalnom turniru u Kilu. Inače, prošle sezone Fihse Berlin je osvojio trofej i na kladionicama su favoriti da ga odbrane.

Elsa/Getty Images

Dakle, tu su dva kluba iz regiona, bićete u prilici da gledate i još mnogo kvalitetnih igrača iz „Ex Yu“ kao što su Vanja Ilić, Dalibor Čutura, Lazar Kukić, Domagoj Duvnjak, Mijajlo Marsenić, Jakov Vranković, Marko Vujin, i Marko Kopljar.

Svaki meč će biti spektakl za sebe, jer su timovi kvalitetni i ujednačeni, a nijedan zanimljiv trenutak nećete propustiti na kanalima Sport Kluba i to, naravno, uz najbolje komentatore.

Evo i rasporeda prenosa za prvo kolo: Petak 8. februar: Tatabanja – Nekse (19:00, SK2) Subota 9. februar, 15:00 Holstebro – Konstanca (SK3), Pulavi – Gudme (17:00, SK3), Porto – Kuenka (19:00 SK9), Hanover – Rabotnik Bitolj (19:30, SK3) i La Rioha – Balaton (21:15, SK3). Nedelja 10. Februar 15:00 Fihse Berlin – Sen Rafael SK2, Granoljers – Kil (19:30, SK2)