Partizan brani kapitena: Nije rijaliti zvezda!

Vesti rukomet 4. apr. 201918:53 > 18:55
Podeli:
SK

Rukometni klub Partizan zvaničnim saopštenjem oglasio se posle incidenta na utakmici sa Novim Pazarom, u kojem je kapiten crno-belih Milomir Radovanović napao saigrača Darka Stevanovića, i pozvao javnost da ne osuđuje Radovanovića.

Sve se dogodilo u 53. minutu utakmice u Novom Pazaru. Oštra svađa saigrača kulminirala je fizičkim obračunom, a ozbiljnija dešavanja sprečili su ostali igrači sa klupe Partizana.

Dan kasnije javnosti se obratio i klub iz Humske.

Ono što je Milomir uradio na utakmici u Novom Pazaru je izuzetno nepromišljeno, ružno, neodbranjivo i neoprostivo. Osim ako stvarno poznajete Milomira. Dobroćudnog diva, studenta KPA, sportistu i dete za primer. Kapitena u pravom smislu reči

I ako ste nekada uživo gledali rukomet. Pravi muški, agresivni, surovi i ponekada brutalni sport. Sport u kome su koškanja i gurkanja, kada puls i adrenalin dodirnu nebo, sastavni deo igre i utakmice kao događaja. Koškanja sa sudijama, publikom, protivnikom, a neretko i sa najboljim drugom iz svlačionice.

Ako sve to ne poznajete, ne žurite sa razapinjanjem jednog čestitog momka i vrhunskog sportiste na krst srama, kao da je zvezda rijalitija, huligan ili kriminalac. Od strane kluba i organa Saveza, za svoju nesportsku reakciju, biće svakako drakonski kažnjen“.

„Ko nikada nije pogrešio – neka baci prvi kamen„, stoji na kraju saopštenja Partizana, koje smo preneli u celosti.