Adžić za SK: Raduju me ogroman motiv i želja

Vesti rukomet 13. avg. 201915:56 > 15:57
Podeli:
ŽRK Budućnost/D.Dtarčević

Rukometašice Budućnosti sjajno su počele novu sezonu. Tačno je da su u pitanju prijateljski mečevi, ali ni u kontrolnim duelima nije lako pobediti dva puta ekipu kakva je rumunska Vlčea, odnosno francuski Brest.

  Da sve bude još čudnije, pomenute ekipe će uz nemački Bitinghajm biti rivali izabranicama Dragana Adžića u prvoj fazi Lige šampiona, u elitnom takmičenju u kome ekipa iz Podgorice želi da izbori plasman na finalni turnir.

Kontrolne utakmice smo dogovorili pre žreba za Ligu šampiona, jer smo želeli da imamo jake provere, kvalitetne rivale, kako bi što spremnije dočekali početak Lige šampiona u kojoj želimo da stignemo do finalnog turnira. Kada smo saznali da ćemo za rivale imati rumunsku Vlčeu i francuski Brest, nismo želeli mi, a nisu želeli ni rivali da odlažemo mečeve, tako da su usledile provere, koje su me učinile jako zadovoljnim. Srećan sam naravno zbog pobeda, jer je pobeda ono čemu težimo i zbog čega se bavimo poslom kojim se bavimo, ali me mnogo više raduju ogroman motiv, velika želja i glad za uspehom koje su pokazale devojke koje vodim u pripremnim duelima”, naglasio je za Sport Klub trener Budućnosti Dragan Adžić i nastavio:

Nastavljamo sa jakim proverama i jakim radom. Posle duela sa ruskim Astrahanom, učestvovaćemo na turniru u Francuskoj, a sve utakmice i svaki trening će biti prilika da napradujemo iz dana u dan. Pored motiva, velike želje, raduje me i činjenica da imamo prostora da napredujemo mnogo. Prioritet je naravno da maksimalno spremni dočekamo početak elitnog takmičenja, a ponavljam cilj je plasman na finalni turnir koji nam je izmicao u prethodne dve sezone. Da bi stigli do željenog cilja, bitan je svaki korak, svaka stepenica, a ni jedna ne sme da se preskoči na tom putu”.