Červar: Cenim i poštujem reprezentaciju Srbije

Vesti rukomet 12. jan. 202018:42 > 18:43
Podeli:
Dragoslav Žarković/RSS

Pred duel sa Srbijom na Evropskom prvenstvu, selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar rekkao je da njegovoj ekipi nije svejedno kako će završiti takmičenje u grupi bez obzira što je već obezbedila plasman dalje.

Pred duel Srbije i Hrvatske na Evropskom prvenstvu za rukometaše nikakvih dilema nema – Hrvatska je već prošla dalje, a Srbija se nakon tog meča vraća kući.

„Hrvatska je prvi cilj ispunila. Kao pobednik grupe sa dva boda idemo u Beč. To je maksimalno što smo mogli. Preostaje nam još jedna utakmica, protiv Srbije. Nezavisno od svega do sada postignutog, cenim i poštujem reprezentaciju Srbije koja ima više od jednog dobrog pojedinca“, rekao je Červar.

„Nije nam svejedno kako ćemo završiti deo turnira u Gracu. Želmo da odemo neporaženi i da sačuvamo glavne igrače. Najvažnije je da zdravi odemo u Beč jer nas tamo čeka još dosta iskušenja. Dug je put pred nama, ne smemo se zanositi. Igraćemo protiv reprezentacija koje imaju visoke ambicije i neće nam biti lako“, zaključio je selektor Kauboja.

Srbija i Hrvatska sastaju se u ponedeljak u terminu od 20:30.