Bulatović za SK: Porodica je na prvom mestu

Vesti rukomet 26. mar 202018:12 > 18:23
Podeli:
RSCG

Katarina Bulatović, jedna od najboljih rukometašica planete, uzdanica reprezentacije Crne Gore i od ovog leta ekipe Đera, aktuelnog šampiona Starog kontinenta, želela je da se od dresa sa državnim grbom oprosti na Olimpijskim igrama, ali...

Ali, Olimpijske igre su pomerene za 2021. godinu, kvalifikacioni turnir koji je trebalo da se održi u Podgorici od 20. do 22. marta, na kojem je Crna Gora u konkurenciji sa Norveškom, Rumunijom i Tajlandom trebalo da osvoji jedno od dva mesta koja vode u Tokio, pomeren je do daljnjeg, a da li će Katarina čekati rasplet, novi termin i Olimpijske igre?

„Spremna sam za kraj reprezentativne karijere. Volela bih da je oproštaj bio na Olimpijskim igrama jer je za mene dres sa državnim grbom bio i ostao svetinja. Međutim, u životu postoje i važnije stvari od sporta. Tu pre svega mislim na zdravlje i porodicu. Sada iz dubine duše želim da se medicina izbori sa koronavirusom, da se zdravstvena pošast zaustavi, a istovremeno, novi cilj i san koji imam je da se ostvarim kao majka“, naglasila je Katarina Bulatović za Sport Klub.

Na osnovu razgovora za Katarinom Bulatović, jasno je da će ispoštovati sve obaveze koje ima prema Đeru kada se i ako se Liga šampiona nastavi, a što se reprezentativnog dresa tiča, ostala je mala nada za ljubitelje rukometa da će Katarinu ipak gledati na Olimpijskim igrama u Japanu, ako se pre toga ne ostvari drugi san, koji je podjednako veliki kao i osvajanje medalje na Igrama, ako ne i veći.