Rukometaši Partizana iz Tivta vs. koronavirus

Podeli:
SK

Nikada neizvesniji i kvalitetniji šampionat Crne Gore u rukometu je odložen do daljeg. Pitanje je da li će i kada biti nastavljen, ali svi se nadaju da hoće, jer će to značiti da se život vratio u normalne tokove.

U međuvremenu, rukometaši Lovćena, Partizana iz Tivta, Komova iz Andrijevice i Rudara iz Pljevalja koji je trebalo da igraju u Mini ligi za titulu, te Budvanske rivijere, Mornara, Danilovgrada i Jedinstva iz Bijelog Polja, koji je trebalo da se bore u Mini ligi za opstanak, daju sve od sebe da u kućnim uslovima održe nivo psihofizičke spreme, da pomognu u borbi protiv koronavirusa.

Istovremeno, mnogi od njih se pored rukometa, bave i poslovima koji su direktno povezani sa borbom protiv virusa, pa se u ovom trenutku, nalaze u prvim borbenim redovima.

Zanimljiva slika, koja ilustruje kako i na koji način se rukometaši Partizana iz Tivta bore protiv virusa, kako se spremaju za nastavak šampionata kojem se svi nadaju, najbolji je primer kako se može ostati kod kuće, kako se može sprečiti širenje virusa, kako se mogu smanjiti posledice koje su već sada stravične.

Poruka je jasna, ako želite, a sigurno želite da se život što pre vrati u normalne tokove, ostanite kod kuće, jer jedino na taj način možete da pomognete u borbi protiv koronavirusa, osim ako vam u upisu posla ne stoji da bude na ulici i da se borite na način koji su propisale nadležne institucije.

RK Partizan Tivat