Katarina Bulatović završila karijeru

Vesti rukomet 1. jul 202013:06 > 13:08
Podeli:
REUTERS/Marko Djurica

Katarina Bulatović jedna od najboljih rukometašica planete definitivno je donela odkuku da završi katijeru.

  Podsećanja radi Katarina je nedavno produžila ugovor na dva meseca sa Đerom kako bi imala priliku da osvoji petu Ligu šampiona, ali nakon otkazivanja završnog turnira elitnog takmičenja zbog koronavirusa odlučila je da završi uspešnu karijeru.

Sa reprezentacijom Crne Gore, Bulatović se okitila titulom prvaka Evrope i olimpijskim srebrom, a na pomenuta dva takmičenja blistala i bila najbolji strelac.

Otkazivanje fajnl-fora me je razočaralo. Odlučila sam da produžim karijeru samo zbog tog turnira, ali to je sada propalo i nema više smisla da nastavim. Hvala predsedniku Čabi Barti, šefu stručnog štaba Gaboru Danjiju, saigračicama, svim zaposlenim u Đeru i navijačima na veri i podršci koju su mi pružali. Nisam ovako planirala da se oprostim, ali nemam uticaj na druge stvari i zbog toga završavam svoju profesionalnu sportsku karijeru”,rekla je Bulatović za sajt Đera.

Razočarani su svi u Đeru što je sjajni desni bek na ovakav način morao da završio karijeru, tužan je i predsednik Đera, Čaba Barta.

Istinska legenda, dominantna figura ženskog rukometa se oprostila”, rekao je prvi čovek petostrukog prvaka Evrope i zahvalio na svemu što je uradila za Đer.

U Đeru, Budućnosti i reprezentaciji Crne Gore Katarina Bulatović je ostvarila sve svoje snove i ima čime da se ponosi.