Drakulović prešao iz Partizana u Lovćen

Vesti rukomet 7. jul. 202010:09 > 10:10
Podeli:
RK Partizan Tivat

Čelnici Rukometnog kluba Lovćen izuzetno su aktivni tokom leta. Treninga nema, ali Cetinjani stvaraju zaista moćan klub. Nova transfer bomba stiže iz Tivta.

Nemanja Drakulović, jedan od najboljih igrača šampionata Crne Gore, potencijalni reprezentativac i protekle dve sezone uzdanica Partizana, stavio je paraf na jednogodišnji ugovor sa Lovćenom. Podsećanja radi, pre nešto više od mesec dana vodio se pravi rat saopštenjima u vezi sa titulom koja je dodeljena Lovćenu, a sada su Cetinjani zadali veliki udarac jednom od najvećih rivala u borbi za tron.

Drakulović je tokom karijere igrao za Berane, Komove, Mojkovac, norveški Horten, Jedinstvo iz Bijelog Polja i Partizan. Sa Mojkovcem je bio šampion države, a sa Jedinstvom iz Bijelog Polja je izborio plasman u elitno društvo. Sa Partizanom je bio jako blizu osvajanja trofeja u protekle dve sezone, posebno u sezoni koju je prekinuo koronavirus, ali…

Nemanja Drakulović će naredne sezone nositi dres Lovćena, koji je već sada napravio više nego respektabilan roster. Pored Nemanje, na Cetinje su stigli Petar Eraković i Miodrag Ćorsović iz Rudara, Draško Kaluđerović i Igor Marković. Draško Kaluđerović je takođe bio u sastavu Partizana prošle sezone.

Ugovore su produžili kapiten Vuk Latković, Slobodan Bulajić, Vuko Borilović, Filip Borozan i Aleksa Perić koji je kao i Nemanja Drakulović bio član Partizana iz Tivta tri godine, pre nego što se vrati na Cetinje.

Ugovor sa Lovćenom je produžio i iskusni strateg strateg Duško Milić koji će u sezoni koja sledi, imati zaista izuzetno jaku ekipu, koja će sloviti za velikog favorita kada je reč o osvajanju oba trofeja u Crnoj Gori. Za sada, još uvek nije poznato da li će se Cetinani prijaviti za učešće u EHF Kup.