Krpež ponovo u reprezentaciji Srbije

Vesti rukomet 1. okt 202014:39 > 14:46
Podeli:
Printscreen

Katarina Krpež Šlezak posle godinu dana pauze vratila se rukometu. Kapiten ženske reprezentacije Srbije porodila se u februaru. Priključila se mini pripremama nacionalnog tima u Staroj Pazovi pod vođstvom selektora Ljube Obradovića.

TT Anders Wiklund/via REUTERS

Predivan je osećaj igrati ponovo rukomet. Baš sam čekala dugo i srećna sam što sam ovde. Kažu devojke da su se uželele reprezentacije, a možete misliti kako je meni posle godinu dana. Reprezentacija je reprezentacija”, rekla je Krpež Šlezak.

Povezano

Katarina je na Evropskom prvenstvu 2018. godine bila najbolji strelac. Nije joj trebalo puno vremena da uđe u trenažni proces.

Devojke mi govore da se ne vidi da sam se porodila, dobro se osećam, u treningu sam bila već od šeste nedelje posle porađaja. Radila sam individualno, pa od maja po programu iz Rostova. Trčanje, teretana, a poslednjih mesec i po dana imala sam i rukometne treninge. Prošle su upale, dobro se osećam, mislim i da je forma tu

Srpkinje se spremaju za Evropsko prvenstvo u Norveškoj i Danskoj koje počinje 3. decembra.

Mi ćemo da kidamo tamo. To nam je zagrevanje za kvalifikacije za Tokio, može da bude dobra odskočna daska. Videćemo gde smo s obzirom na situaciju. Nadam se da neće biti povreda i da ćemo zdrave dočekati početak, a onda sam pozitivna prema svakoj utakmici i protivniku”, rekla je igračica ruskog Rostova.