Komovi bolji od Rudara, Budvani od Partizana

Vesti rukomet 18. okt. 202020:49 > 20:51
Podeli:
RK Komovi

Kompletirano je četvrto kolo šampionata Crne Gore u rukometu. Pobedama su se radovali Komovi, Budvanska rivijera, Mornar i Berane. Slobodna je bila ekipa Lovćena.

Komovi iz Andrijevice su kao domaćin pobedili Rudar iz Pljevalja sa 26:20 (10:7). Prevagu na tasu Komova koji imaju maksimalan učinak i koji u stopu prate Lovćen sa Cetinja, doneli su Vladan Kastratović sa sedam, Slobodan Zonjić sa šest, Nemanja Marsenić sa pet i Balša Račić sa četiri gola. Kod Rudara iz Pljevalja, raspoloženi za igru u napadu bili su Luka Barjaktarević sa sedam i Ognjen Leković sa četiri gola.

Budvanska rivijera je bila ubedljiva u derbiju Boke, protiv Partizana iz Tivta – 32:23 (16:11). Pitanje pobednika se nije postavljalo ni jednog trenutka, a prevagu na tasu Budvana, doneli su Marko Simović sa 11, Vojislav Vukić sa sedam i Nebojša Lakić sa šest golova. Kod Tivćana, bolji od ostalih, bili su Nemanja Barac i Vukan Pejović sa po pet, odnosno Milovan Marković sa četiri gola.

SK

Mornar je na svom parketu slavio protiv Danilovgrada sa 37:24 (17:14). Prevagu na tasu Barana doneli su Miloš Živković i Denis Šabanović sa po sedam, odnosno Arijan Agović sa šest i Balša Jovićević sa četiri gola. Kod Danilovgrada, bolji od ostalih bili su Miloš Krivokapić sa 10, Vuksan Zmajević i Davor Vujović sa po tri gola.

Berane je kao gost pobedio Jedinstvo u Bijelom Polju sa 32:21 (17:9). Najefikasniji u sastavu Beranaca koji su kontrolisali dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg minuta bili su Luka Došljak sa sedam, odnosno Filip Marsenić i Duško Trifunović sa po pet golova. Kod Jedinstva, bolji od ostalih bili su Aleksa Medojević i Edvin Kučević sa po četiri, odnosno Nenad Vojinović i Nikola Jelić sa po tri gola.

TABELA: Lovćen, Komovi i Budvanska rivijera po 6, Mornar i Berane po 4, Rudar, Partizan i Danilovgrad po 2, Jedinstvo je bez bodova.