Budvani bolji od Tivćana, Lovćen čeka promociju

Vesti rukomet 15. maj. 202118:52 > 18:53
Podeli:
RK Budvanska Rivijera
Foto: Sport klub

Rukometaši Budvanske rivijere pobedili su Patizan iz Tivta na svom parketu u mini ligi za prvaka sa 33:25 (18:9), pa su odložili promociju šampiona, na koju čekaju navijači Lovćena sa Cetinja.

Najefikasniji u sastavu Budvanske rivijere, koja u narednom kolu, 22. maja, gostuje Lovćenu, bili su Igor Katnić sa osam, Vojislav Vukić sa sedam i Đorđo Peruničić sa šest golova. Kod Partizana, raspoloženi za igru u napadu, bili su Veselin Drakulović sa šest, odnosno Bogdan Međedović, Vuk Mrvaljević, Dražen Mandić i Nemanja Barac sa po četiri gola.

Rukometaši Lovćena sa Cetinja su u drugom meču mini lige za prvaka, pobedili ekipu Komova sa 35:25 (16:10), pa ih sada, samo jedan bod deli od osvajanja titule.

Prevagu na tasu Cetinjana, koje samo čudo može da spreči da ne stignu do trona u preostala tri kola, doneli su Igor Marković sa 14, Aleksa Perišić sa šest i Petar Eraković sa četiri gola.

Kod Komova, raspoloženi za igru u napadu, bili su Zoran Elezović sa šest, Slobodan Zonjić sa pet i Milija Kastratović sa četiri gola.

Lovćen bi do trona mogao da stigne 22. maja, kada na svom terenu čeka upravo Budvansku rivijeru.

Pre pomenutog duela, od 19. do 20. maja odigraće se finalni turnir Kupa. Domaćin je Lovćen koji u polufinalu igra protiv Budvanske rivijere, dok će u drugom polufinalu, snage odmeriti Komovi i Berane.

Tabela: Lovćen 24, Budvanska rivijera 20, Komovi 13, Berane 7, Partizan 4.

Komentari

Vaš komentar