Cetinjani grabe ka tituli: Lovćen bolji od Komova

Podeli:
RK Lovćen

Rukometaši Lovćena pobedili su kao gosti ekipu Komova iz Andrijevice u velikom derbiju, a ujedno i poslednjem kolu prva faze takmičenja sa 27:24 (15:10).

Prevagu na tasu Cetinjana koji nisu osetili gorčinu poraza u dosadašnjem delu sezone i koji sigurnim koracima grabe ka tituli doneli su Igor Marković sa sedam, Aleksa Perišić i Slobodan Bulajić sa po šest i Nemanja Drakulović sa četiri gola. Kod Komova, raspoloženi za igru u napadu, bili su Nemanja Marsenić sa sedam, Slobodan Zonjić sa pet, odnosno Vladan Kastratović i Milija Kastartović sa po tri gola.

U nastavku šampiona, ekipe će biti podeljene u dve grupe. U mini ligi za prvaka, igraće Lovćen, Komovi, Budvanska rivijera, Berane i Partizan.

Lovćen u borbu za tron ulazi sa 16, Komovi sa devet, Budvanska rivijera sa osam, Berane sa pet, a Partizan iz Tivta sa dva boda.

U mini ligi za opstanak, igraće Rudar, Mornar, Danilovgrad i Jedinstvo. Rudar i Mornar imaju po 10 bodova, Danilovgrad pet, a Jedinstvo je bez bodova.

Mini liga za prvaka počinje već 16. aprila, kada će snage odmeriti Budvanska rivijera i Berane, a dva dana kasnije, Partizan iz Tivta gostuje ekipi Komova, koje utakmice kao domaćin igra u Beranama, jer Andrijevica nema dvoranu. U prvoj rundi je slobodna ekipa Lovćena.

Komentari

Vaš komentar