Komovi bolji od Partizan, Lovćen od Berana

Podeli:
RK Komovi

Nastavljen je šampionat Crne Gore u rukometu, a pobedama su se radovale ekipe Komova iz Andrijevice, Budvanske rivijere, Lovćena i Rudara.

Komovi su u Beranama pobedili Partizan iz Tivta sa 28:23 (15:8). Prevagu na tasu tima iz Andrijevice doneli su Slobodan Zonjić sa devet, Nemanja Marsenić sa pet, odnosno Balša Račić i Vladan Kastratović sa po četiri gola. Kod Tivćana, raspoloženi za igru u napadu, bili su Veselin Drakulović sa 10, Vuk Kaluđerović sa pet i Gavrilo Samardžić sa tri gola.

Budvanska rivijera je bez problema opravdala ulogu favorita protiv Danilovgrada – 41:25 (18:14). Najefikasniji kod Budvana, bili su Danilo Pajović sa 10, Đorđo Peruničić sa devet i Vojislav Vukić sa sedam golova. Kod Danilovgrada, bolji od ostalih, bili su Miloš Krivokapić sa 10 i Nikola Đurković sa pet golova.

Lovćen je pobedom nad Beranama – 32:27 (13:16), sačuvao oreol nepobedivosti, iako je imao dosta problema, posebno u prvom poluvremenu. Prevagu na tasu Cetinjana, doneli su Miodrag Ćorsović i Petar Eraković sa po šest, Slobodan Bulajić sa pet, odnosno Aleksa Perišić i Vuk Latković sa po četiri gola. Kod Berana, Nemanja Đurašković je postigao sedam, Duško Trifunović šest, a Filip Marsenić pet golova.

Rudar iz Pljevalja je kao gost pobedio Jedinstvo iz Bijelog Polja sa 34:27 (15:17). Aleksa Knežević  i Dragan Jelušić su postigli po osam golova za Rudar, Luka Barjaktarević pet, a Filip Racković i Ognjen Leković po četiri. Kod Jedinstva, raspoloženi za igru u napadu, bili su Nikola Babović, Aleksa Medojević i Edvin Kučević sa po pet golova.

Tabela: Lovćen 24, Budvanska rivijera 17, Komovi 17, Berane 17, Rudar 10, Partizan 9, Mornar 8, Danilovgrad 5, Jedinstvo je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar