Krpež Šlezak: Promena je velika, devojke su zadovoljne

Podeli:
rss.org.rs

Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šlezak ističe da je evidentna promena u timu od dolaska novog selektora, te da su devojke veoma zadovoljne.

Rukometašice Srbije, sa novim selektorom Urošem Bregarom, očekuje put u Slovačku, gde će 17. aprila igrati prvi meč baraža za Svetsko prvenstvo. Četiri dana kasnije Slovakinje će doći u Beogradu.

povezane vesti

„Ovo je velika promena i mnogo nam znači. Vidi se da je veliko osveženje, nasmejana i pozitivna lica, što je veoma bitno. Ja se lično osećam lepo, a vidim i da su devojke zadovoljne. Imala sam priliku da radim sa Urošem Bregarom i samo mogu preneti pozitivne utiske o njemu i njegovom načinu rada. Ovo će nam dobro doći da se vratimo na visoki nivo, da igramo brzo, da igramo moderni rukomet. Od utakmica protiv Slovačke ne očekujemo lake duele, ne potcenjujemo nikoga, ali bez obzira na sve mi treba da dobijemo te utakmice. Imamo dobru ekipu i to treba da prenesemo na teren. Moramo na terenu da pokažemo da smo bolji i verujemo da će sve biti kakao treba. Krenuli smo sa pripremama, sve se odvija po planu i nadam se da ćemo se u utakmicama pokazati u najboljem svetlu“, rekla je Katarina Krpež Šlezak.

Novi selektor Uroš Bregar zadovoljan je početkom priprema.

„Prvo, moram da se zahvalim na poverenju. Veoma sam zadovoljan sa ova tri dana zajedničkog rada. Sve igračice su na visokom nivou, imaju veliku želju i volju i verujem da možemo da pravimo velike i dobre stvari. Istina je da imamo nekih zdravstvenih problema, Trifunović ne putuje sa nama, ali sve ostale igračice su spremne. Sa velikim oprimizmom očekujemo ove utakmice i jedva čekamo da počne“.

Prva utakmica protiv Slovačke na programu je 17.04. od 18 časova u Šalji, a revanš je zakazan za 21.04. od 18 časova u SC Voždovac u Beogradu.

Komentari

Vaš komentar