Kup CG: Komovi, Budvanska rivijera i Berane na F4

Podeli:
RK Komovi

Iznenađenja u četvrtfinalu Kupa Crna Gore u rukometu su izostala. Favoriti na papiru su tu ulogu opravdali i na parketu, pa su plasman u polufinale obezbedili Komovi iz Andrijevice, Budvanska rivijera i Berane.

U nedelju, 21. februara, igraju Lovćen i Mornar iz Bara. Podsećanja radi, trofej u Kupu brani upravo ekipa sa Cetinja koja slovi za velikog favorita uoči meča koji se igra u Baru sa početkom u 18 časova.

Komovi su u Bijelom Polju savladali Jedinstvo sa 26:19 (12:9). Slobodan Zonjić je postigao sedam, Vladan Kastratović šest golova za tim iz Andrijevice. Kod Jedinstva, najefikasniji je bio Nenad Vojinović sa šest golova.

Budvanska rivijera je slavila protiv Rudara u Pljevljima 32:25 (18:14). Prevagu na tasu Budvana doneli su Đorđo Peruničić sa osam i Radivoje Đodić sa šest golova, Kod Rudara, Aleksa Knežević je postigao osam.

Ekipa Berana je pobedila Danilovgrad sa 27:22 (16:13). Nemanja Đurašković je postigao sedam golova, Duško Trifunović i Đorđe Folić po šest. Kod Danilovgrada, najefikasniji je bio Aleksa Jokić sa pet golova.

Komentari

Vaš komentar