Partizan dobio triler protiv Mornara

Podeli:
Privatna arhiva

Šampionat Crne Gore u rukometu ulazi u samu završnicu, a velika borba se vodi za mesto u mini ligu za prvaka. Sigurni su Lovćen, Komovi, Budvanska rivijera i Berane, a dileme je Rudar, Mornar ili Partizan iz Tivta.

Kapitalan korak ka ostvarenju pomenutog cilja je ostvario Partizan iz Tivta, koji je na svom terenu, posle velike borbe i dramatične završnice pobedio Mornar iz Bara sa 18:17 (10:6).

Prevagu na tasu Tivćana, doneli su Vuk Kaluđerović i Veselin Drakulović sa po pet, odnosno Milovan Marković, Bogdan Međedović i Marko Drašković sa po dva gola. Kod Barana, raspoloženi za igru u napadu, bili su Boban Ašanin sa pet, Jovan Marojević sa tri i Miloš Živković sa dva gola.

Budvanska rivijera je opravdala ulogu favorita protiv Jedinstva u Bijelom Polju – 34:28 (19:15). Najefikasniji u sastavu Budvana, bili su Đorđo Peruničić i Danilo Pajović sa po sedam, odnosno Luka Novaković i Vojislav Vukić sa po šest golova. Kod Jedinstva, bolji od ostalih, bili su Nikola Jelić sa osam, Danilo Joksimović sa šest i Ivan Radičević sa četiri gola.

Rudar je slavio protiv Danilovgrada sa 33:29 (15:13). Prevagu na tasu tima iz Pljevalja, doneli su Luka Barjaktarević sa devet, odnosno Dragan Jelušić i Aleksa Knežević sa po pet golova. Kod Danilovgrada, raspoloženi za igru u napadu, bili su Miloš Jokanović sa sedam, odnosno Aleksa Vujović i Miloš Krivokapić sa po pet golova.

Utakmica između Komova i Lovćena je odložena, a u ovom kolu je slobodna bila ekipa Berana.

Tabela: Lovćen 28, Budvanska rivijera 22, Komovi 21, Berane 19, Rudar 14, Mornar 12, Partizan 11, Danilovgrad pet, Jedinstvo je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar