Partizan iz Tivta blizu mini lige za prvaka

Podeli:
Privatna arhiva

Rukometaši Partizana iz Tivta koji su sezonu počeli sa mnogo problema, kako sa koronavirusom, tako sa povredama, te odlascima jako bitnih igrača, nalaze se na pragu plasmana u mini ligu za titulu.

U odloženom meču šampionata Crne Gore, izabranici Dejana Stjepčevića, rukometaši Partizana, pobedili su Jedinstvo iz Bijelog Polja sa 30:19 (14:5), pa ih sada od pete pozicije koja vodi u mini ligu, u kojoj će se voditi borba za osvajanje titule, deli pobeda ili bod u meču protiv Danilovgrada u Danilovgradu.

Najefikasniji u sastavu Partizana, koji je protiv Jedinstva dominirao od prvog do poslednjeg minuta, bili su Veselin Drakulović sa osam, Nemanja Barac sa šest, Dražen Mandić sa četiri, odnosno Vukan Pejović i Vuk Mrvaljević sa po tri gola. Kod Jedinstva, bolji od ostalih bili su Danilo Joksimović sa pet, Aleksandar Đurđević sa četiri i Nikola Jelić sa tri gola.

Tivćani 11. aprila gostuju Danilovgradu, a da ne bi zavisili od ostalih rezultata, neophodno je da stignu do pobede, kako bi osigrali opstanak, a ujedno nastavili borbu sa najboljim timovima u šampionatu Crne Gore. Šanse Partizana da se umeša u borbu za titulu ne postoje, ali bi plasman u mini ligu za prvaka bio lep uspeh, nagrada za zaista težak period kroz koji su prošli.

Partizan bi i sa bodom u Danilovgradu mogao do mini lige za prvaka, pod uslovom da Komovi pobede Mornar u Baru.

Tabela: Lovćen 28, Budvanska rivijera 22, Komovi 21, Berane 19, Rudar 14, Partizan 13, Mornar 12, Danilovgrad 5, Jedinstvo je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar