Partizan slavio u Beranama, Mudreša kao hobotnica

Podeli:
Privatna arhiva

Nastavljen je šampionat Crne Gore u rukometu, velike borbe i mini ligama za prvaka i opstanak.

Ritam je ubrzan, pa je samo tri dana posle utakmica drugog kola u kojima je Lovćen pobedio Komove sa 34:26, a Budvanska rivijera bila bolja od Partizana u Tivtu sa 32:26, krenula je treća runda.

Partizan iz Tivta je gostovao ekipi Berana, a posle velike borbe slavio je sa 23:20 (13:11). Prevagu na tasu Tivćana, koji su plasmanom u mini ligu za prvaka napravili veliki uspeh, doneli su Veselin Drakulović sa osam, Nemanja Barac i Vuk Mrvaljević sa po četiri, odnosno Bogdan Međedović sa tri gola.

Ipak, meč viner je bio golman Marko Mudreša koji je imao 20 odbrana. Raspoloženi za igru u napadu kod Berana, bili su Filip Marsenić sa pet, Milun Danić sa četiri i Petar Čampara sa tri gola.

U nedelju, 25. aprila, snage će odmeriti Budvanska rivijera i Lovćen koji sigurnim koracima grabi ka tituli, a u ovoj rundi, slobodna je ekipa Komova.

Tabela: Lovćen 18, Budvanska rivijera 12, Komovi 11, Berane pet, Partizan četiri.

U mini ligi za opstanak, Mornar je pobedio Rudar sa 29:25, a Jedinstvo iz Bijelog Polja, koje se probudilo, savladalo je Danilovgrad sa 34:24.

U trećoj rundi, Danilovgrad će ugostiti Mornar, a Rudar će na svom parketu odmeriti snage sa Jedinstvom. Ovi mečevi su na programu 25. i 26. aprila.

Tabela: Mornar 12, Rudar 12, Danilovgrad četiri, Jedinstvo iz Bijelog Polja četiri.

Komentari

Vaš komentar