Adesanja: Nikoga nisi dobio; Vetori: Ignorisao si me, kučko

SK Fight 11. jun 202113:35 > 13:36
Podeli:
Marvin Vetori
Chris Unger/Zuffa LLC via USA TODAY Sports

Izrael Adesanja i Marvin Vetori razmenili su teške reči na konferenciji za medije pred borbu u okviru UFC 263 priredbe, koja se održava u Glendejlu, u Arizoni.

Borba je na programu u nedelju ujutru po srednjoevropskom vremenu, a Adesanja brani šampionski prestao u srednjoj kategoriji. Vetori i Adesanja već su se borili 2018. godine, a Nigerijac je slavio podeljenom odlukom sudija.

Adesanja: Pogledajte samo s kime se on borio. Jedini čovek koje poznajem sa tog spiska je Džek Hermanson. Ovde je samo zato što se borio sa nekim klošarom koji je bio deseti, i tako je došao do trećeg mesta.

Vetori: Izgubio si od Romera, izgubio si od mene, izgubio si od Blahoviča. Koga si pobedio? Boraćinu (Paula Kostu), koji je bio pijan veče pre borbe. Njega si pobedio? Vau.

Adesanja: Navedi trojicu top 10 rivala koje si pobedio. Tačno tako, nemaš ništa.

Vetori: Slušaj, tu sam svaki je..ni put, a drugi ne mogu da dođu do borbe sa mnom, to nije moja krivica. Kad god se pojavim, pobedim protivnika. Toliko sam puta već dokazao da nisi u pravu. Pokušavaš da me ignorišeš, kučko. Pokušavao si da me ignorišeš, ali evo me, kučko. Svi ovi ljudi veruju u ‘hajp’ koji praviš oko sebe, a sada će da umuknu.

Komentari

Vaš komentar