Adesanja: Vitaker nije „dobar momak“, verujte mi

SK Fight 4. feb 202213:56 > 13:58
Podeli:
Israel Adesanya, Robert Whittaker
Darrian Traynor/Getty Images

Bliži se priredba UFC 271 na kojoj ćeko videti meč za titulu prvaka srednje kategorije (do 84 kg) između šampiona Izraela Adesanje i izazivača Roberta Vitakera. Biće to drugi međusobni duel dvojice velikih rivala, a Adesanja je u susret revanšu govorio o čoveku protiv kojeg je krajem 2019. godine osvojio pojas.

Druga borba Adesanje i Vitakera zakazana je za priredbu UFC 271, koja će se 12. februara održati u Hjustonu, a vi ćete moći da je pratite u direktnom prenosu na televiziji SK Fight.

UFC:

„Ljudi stalno govore kako je on fin momak, ali verujte mi da nije. Vi ga ne vidite iza scene. A sada je i priznao da je njegov ego bio jači od njega u prošloj borbi – sve vreme sam vam to govorio, trebalo je da me slušate. Rekao je da nikada nije bio u boljoj formi nego pred prošlu borbu, što samo znači da ću opet morati da ga nateram da pruži sve od sebe“, izjavio je Izrael Adesanja.

„Ne može da razmenjuje udarce sa mnom, pa će morati da me natera na rvanje. Prošli put je rekao da je protiv Gasteluma video recept za to kako da me pobedi, sada kaže da je recept video protiv Blahoviča. Ako želi da kopira, neka izvoli, proći će kao u našoj prošloj borbi“, rekao je 32-godišnji prvak.

Izrael Adesanja u profesionalnim MMA mečevima ima skor od 21 pobede (15 KO) i 1 poraza. Od prvog duela sa Vitkerom Novozelanđanin nigerijskog porekla imao je četiri borbe, a pojas prvaka uspešno je branio protiv Joela Romera, Paula Koste i Marvina Vetorija, dok je poražen u borbi za pojas u poluteškoj kategoriji (do 93 kg) protiv Jana Blahoviča.

Robert Vitaker je od poraza u meču sa Adesanjom u seriji od tri pobede protiv prilično opasnih rivala – Derena Tila, Džereda Kanonira i Kelvina Gasteluma.

Komentari

Vaš komentar