Bokseri Budve daleko najbolji u Crnoj Gori

BK Budva

Bokseri Budve sa devet zlatnih i pet srebrnih medalja bili su najuspešniji učesnici pojedinačnog šampionata Crne Gore u svim uzrasnim kategorijama.

Prvaci Crne Gore, od boksera Budve, postali su seniori Petar Liješević, Petar Marčić, Stefan Savković, omladinac Andrija Brajković, juniori Vasilije Kujundžić i Mihailo Milović, školarci Strahinja Mrdak i Slobodan Jelušić i pionir Strahinja Vučetić.

Srebrni su bili senior Nikola Radenović, junior Ognjen Drljević, školarci Luka Otašević i Vadim Kolesnikov i pionir Nikola Vučković.

Petar Liješević
BK Budva

Za najboljeg seniora prvenstva proglašen je Tomislav Đinović iz Bokserskog kluba Zlatičanin, koji je u finalnom meču kategorije do 60 kilograma pobedio Edina Alkovića iz BK Podgorica.

Prvak Crne Gore postao je i nekadašnji karatista, Mario Hodžić. Podsećanja radi Mario Hodžić je osvojio mnoštvo medalja kao član karate kluba Omladinac iz Podgorice, osvojio je dve srebrne i jednu bronzanu medalju na šampionatima Evrope. Član Podgorice u finalnom meču kategorije do 75 kilograma pobedio je Nikolu Radenovića iz Budve.

Foto: BK Budva

U konkurenciji seniora prvaci Crne Gore postali su i Luka Gačević (Bijelo Polje) i i Nikola Lekić (Pauer boksing). Za najboljeg omladinca proglašen je Aleksa Orović (Radnički Berane), najbolji junior je Marko Raičević (BK Nikšić), Andrija Nikitović (BK Nikišić) je najbolji školarac, dok je Strahinja Vučetić (BK Budva) nagrađen za najboljeg pionira. Proglašen je i najbolji sudija, a nagradu je dobio Rade Vujović.

Komentari

Vaš komentar