Čembrlen nokautirao Prašovića u prvoj rundi

SK Fight 10. dec 202123:531 komentar
Privatna arhiva

Dilan Prašović, mladi profesionalni bokser iz Crne Gore, očigledno je prerano bačen u vatru, odnosno prerano je ušao u borbe za velike titule. Novljanin je 25. septembra poražen od Lorensa Okolija u Londonu u borbi za svetsku titulu u kruzer kategoriji – verzija WBO, samo par meseci kasnije, poražen od je Britanca, Ajzaka Čembrlena u borbi za internacionalnu IBF titulu.

Meč večeri u Londonu, protekao je u znaku dominacije, Ajzaka Čembrlena koji je u dosadašnoj karijeri, pre duela sa Prašovićevim, isto kao i Prašović imao samo jedan poraz. Obojicu boraca je pobedio već pomenuti Lorens Okoli.

Čembrlen je imao veliku podršku navijača u Londonu, meč je trebalo da traje 10 rundi, a trajao je nešto više od dva minuta. U završnici prve runde, Čebmbrlen je pogodio u telo Prašovića, zatim je usledio jak direkt, Prašović je pokušao da ustane i nastavi borbu, ali…

Čembrlena sada očekuje borba za svetsku titulu u nekoj od prestižnih verzija, a Dilana dosta rada jer ima potencijala, ali mu treba još mnogo snage, agresivnosti i energije da bi bio konkurentan najboljim borcima planete.

Komentari

Vaš komentar