Ćerkica „čuva leđa“ mami, UFC prvakinji (VIDEO)

SK Fight 30. jul 202219:081 komentar
Podeli:
Džulijana Penja, Amanda Nunes
Carmen Mandato/Getty Images

U noći između subote i nedelje u Dalasu će na programu biti MMA priredba UFC 277, a u glavnoj borbi odlučivaće se o prvakinji bantam kategorije (do 61 kg). Posle merenja u petak upriličeno je i sučeljavanje aktuene šampionke Džulijane Penje i izazivačice, po mnogima najveće borkinje svih vremena, Amande Nunes.

Borbe glavnog programa moći ćete da pratite u direktnom prenosu na kanalu SK Fight od 4.00!

Pažnju medija privukla je činjenica da je šampionka Penja imala simpatično „pojačanje“ – njena četvorogodišnja ćerka Isa Kruz stala je iza nje da joj pruži podršku tokom bliskog susreta sa Brazilkom Nunes.

Povezano:

Penja je u prošlosti u više navrata govorila da ne želi da njena ćerka izabere borilačke veštine kao posao kada odraste, ali da želi da Isa nauči da se brani ukoliko dođe u fizičku opasnost.

Pokušaće Penja da napravi još jedno ogromno iznenađenje poput onog u decembru kada je šokirala MMA javnost i pobedila Nunes, koja je pre toga bila u seriji od 12 pobeda. Tokom tog niza „Lavica“ je na brutalan način savladala neka od najvećih imena u istoriji ženskog MMA – Valentinu Ševčenko, Mišu Tejt, Rondu Rauzi, Kris Sajborg, Holi Holm…

Ovog puta Brazilka Nunes ulazi u meč kao izazivačica i biće zanimljivo videti njen odogovor. Da li je Amandin argument za „najbolju svih vremena“ važeći ukoliko i drugi put izgubi od Penje?

Komentari

Vaš komentar