Face to face: Prašović vs. Okoli, Dilan želi tron

Reuters/Andrew Couldridge

Dilana Prašovića, mladog boksera iz Crne Gore očekuje najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Na velelepnom stadionu Totenhema, pred oko 60 hiljada navijača i ljubitelja boksa, Dilan će se 25. septembra boriti za titulu WBO šampiona sveta u kruzer kategoriji, protiv Lorensa Okolija.

Biće to glavna uvodna borba pred meč godine, u kojem će se za tri prestižna pojasa teške kategorije boriti Britanac Entoni Džošua i Ukrajinac Aleksandar Usik.

Nakon promo treninga i pres konferencije, obavljeno je zvanično merenje, te sučeljavanje boraca. Popularni “face to face” je prošao uz oštre poglede Okolija i Prašovića.

Na pres konferenciji, branilac trona, Lorens Okoli je naglasio da neće dozvoliti nikome da ga pobedi u njegovoj kući, pred 60 hiljada njegovih navijača, dok je Dilan poručio da je spreman, da nije fasciniran Okolijem, da je uveren da može do trona.

Okršaj između Lorensa Okolija i Dilana Prašovića trebalo bi da počne oko 21 čas, a posle toga sledi spektakl godine, duel između Entonija Džošue i Aleksandra Usika.

 

Komentari

Vaš komentar