Fjuri: Ja sam šampion iz naroda

SK Fight 2. dec. 202014:34 > 14:38
Podeli:
REUTERS/Steve Marcus

Tajson Fjuri je javno zamolio ljudi iz BBC da ga uklone iz liste kandidata za zvanje „sportske ličnosti godine“. Sjajni bokser je međe šest odabranih sportista, koji imaju šansu da dođu do prestižne nagrade u Britaniji.

Ja sam Tajson Fjuri, „Kralj cigana“. Ovo je poruka za ljude u BBC-iju, koji organizuju glasanje za SPOTY nagradu. Molim vas sklonite me sa vaše liste. Ja sam šampion iz naroda i ne treba mi nijedno drugo priznanje Znam ko sam i šta sam postigao u sportu“, rekao je putem Instagrama Fjuri.

Povezane vesti

Iskusni bokser je pozvao navijače da poštuju njegovu želju i ne glasaju za njega kada glasanje bude otvoreno. Nominaciju je zaslužio zahvaljujući spektakularnoj pobedi nokautom nad Dionte Vajdlerom u meču za titulu šampiona sveta u superteškoj kategoriji.

Pored Fjurija na listi se nalazi Luis Hamilton, sedmostruki šampion sveta u Formuli 1, Roni O Saliven, svetski šampin u snuker, Holi Dojl, prva žena džokej, koja je slavila u trci „Dan šampiona“, Džordan Henderson, kapiten fudbalskog kluba Liverpul i Stjuart Brod, reprezentativac Engleske u kriketu.

Komentari

Vaš komentar