Izazivač: Mrzim Enganua, pored njega delujem debelo

Podeli:
Derrick Lewis
REUTERS / Thomas Shea-USA TODAY Sports

I dalje nije poznato ko će biti prvi izazivač Frensisu Enganuu, šampionu UFC u teškoj kategoriji, a u iščekivanju borbe sa Džonom Džonsom mnogi misle da će priliku da se bori za pojas dobiti Derik Luis. Popularna „Crna zver“ govorila je o aktuelnom prvaku Enganuu – Luis je istakao da ne voli Kamerunca, baš kao nijednog drugog borca u najtežoj diviziji.

UFC:

Borac iz Nju Orleansa se u prošlosti već borio za naslov prvaka u teškoj kategoriji, ali je 2018. godine od njega prilično ubedljivo bolji bio Danijel Kormije.

Zaista mi nije simpatičan niko od momaka sa kojima treba da se borim, od boraca u mojoj kategoriji. Tako želim da razmišljam pred svaku borbu. Ne želim da se družim ni sa kim, neka se j**u. Enganua naročito ne volim, kada sam pored njega izgledam debelo, tako da i on može da se j**e“, izjavio je Derik Luis.

Što se tiče Enganua, mi smo već imali borbu u kojoj sam ga pobedio, ali to je bila veoma loša borba, naša sledeća sigurno neće biti takva“, rekao je američki borac.

Luis (36) ima 25 pobeda (20 KO, 1 sabmišn), 7 poraza i jedan poništen meč u profesionalnim borbama, a trenutno se nalazi u odličnoj seriji od četiri pobede u UFC. Savladao je Blagoja Ivanova, Ilira Latifija, Alekseja Olejnika i Kurtisa Blejdsa.

 

Komentari

Vaš komentar